В будь-якому населеному пункті, населенням від кількох тисяч чоловік функціонують майстерні, в яких виготовляють дублікати ключів. Періодично у кожної людини виникає потреба зробити копії ключів через втрату, оренду квартири або роботу в новому офісі. Постійний попит на цю послугу є відмінним фундаментом для того, щоб заробляти хороші гроші. Якщо у вас достатньо рішучості, щоб стати господарем свого життя та працювати на себе, допомагаючи іншим людям у вирішенні їхніх проблем, ви можете придбати верстати для виготовлення ключів та відкрити свою майстерню.

Обзавестися комплектом сучасного обладнання – вигідна інвестиція у майбутнє.

Ви зможете виконувати замовлення не тільки для звичайних людей, а й для шкіл, дитячих садків, готелів, лікарень та багатьох компаній, які робитимуть великі оптові замовлення. Обладнання дуже компактне і не потребує оренди великих площ. Достатньо розташуватися в людному місці, десь поруч із вокзалом чи супермаркетом. Таким чином, вашими постійними клієнтами можуть стати люди і з інших міст.

Що ми можемо запропонувати вам?

У нас ви можете дуже вигідно придбати все, що необхідно для виготовлення ключів – верстати, комплектуючі до них, заготовки та різноманітні аксесуари.


Також ви отримаєте грамотну консультацію від провідних фахівців з технології виготовлення ключів та всіх можливих аспектів цього ремесла.