На поточний момент на ринку функціонує безліч виробників заготівель ключів (болванок для нанесення індивідуального нарізування) різних форм та профілів: ANIS, BOERKEY, CANAS, CEA, DOMINION LOCK , ERREBI, HD, ILCO, JMA, KEY LINE, KIS, KRAGA, LOTUS, MISTER, MINIT, ORION, RST, SANJIN, XIANPAI, BAODEAN, SMT, GULER, КОНАКОВО і т.д. Провідними дивними з виготовлення заготовок ключів є Італія, Іспанія, Китай, Туреччина, Росія.

Іспанія (JMA)

Заводи марки JMA випускають понад мільйон бланків ключів на день і на даний момент компанія має у своєму асортименті 30 тис. найменувань. Тому JMA є найбільшим виробником заготівель ключів у світі. Заготовки виливаються з якісного матеріалу.

Італія (Silca)

Асортимент заготівель ключів Silca є одним із найширших і найчастіше оновлюваних у світі. Компанія пропонує понад 60 тис. моделей заготівель ключів, також компанія випустила інноваційні заготівлі ключів із стійкого мінерального волокна “Cілікат”.

Китай (SMT, Xianpai, Baodean і т.д.)

Випускає в рази більше заготовок ключів, ніж Silca та JMA, оскільки великий потік замків до нас приходить із Китаю. Відповідно, китайські заготівлі мають великий попит у нашій країні. Але при цьому якість матеріалів значно поступається європейським виробникам.

Туреччина (Canas, Guler)

У виготовленні використовують латунний сплав, тому турецькі заготівлі легші та м'якіші, ніж у інших виробників. Внаслідок цього відбувається менший знос фрез на верстатах.

Росія (Конаково)

Здійснює латунні сувальдні заготовки ключів. Продукція близька за якістю до європейської, а її ціна суттєво нижча.


Ми працюємо на пряму з такими брендами як: JMA, Silca, Canas, Errebi, Конаково, XIANPAI, SMT, Bronsta. При роздрібних та оптових замовленнях нашому сайті keyexpert.com.uа ви можете використовувати, окрім звичайного пошуку, також пошук за брендами.


У нас постійно діють різноманітні акції та знижки, завдяки чому закупівля товару для майстерень дуже вигідна.